У Вінниці чоловік вбив 18-річну дружину, вистрелив у її подругу, а потім вчинив самогубство (ФОТО/ВІДЕО)

Чоловіка знайшли мертвого на березі річки

ФОТО: ГУНП у Вінницькій області

У Вінниці чоловік застрелив дружину та тяжко поранив її подругу, після чого втік, а потім вчинив самогубство. Згодом тіло 23-річного фігуранта виявили оперативники карного розшуку на березі річки Південний Буг. Відомо, що конфлікт виник на ґрунті особистих відносин, після чого втік. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

«Повідомлення про подію надійшло до поліції від медиків 13 червня вранці. Поранена 19-річна дівчина встигла викликати швидку, однак була не в змозі відчинити двері лікарям та поліції, тож потрапити у квартиру на третьому поверсі правоохоронці змогли через вікно. На місці події поліцейські виявили тіло ще однієї потерпілої, також з вогнепальними пораненнями», - інформують там.

Фото: ГУНП у Вінницькій області

Зазначається, що працівники поліції встановили, що до злочину причетний чоловік загиблої. У ході сварки він відкрив вогонь з пістолета у помешканні, в результаті чого його 18-річна дружина загинула, а подруга у важкому стані госпіталізована.

Після вбивства фігурант пішов у безлюдну прибережну зону обласного центру, де вистрелив собі в голову. 

Раніше повідомляли, загибель 9-річної українки у Німеччині: кого підозрюють у вбивстві дівчинки

 «Знаряддя злочину – пістолет, гільзи та інші речові докази – вилучені. За цим фактом слідчі слідчого управління розпочали кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Усі обставини кримінального правопорушення та мотиви його скоєння встановлюються, тривають слідчі дії», - повідомили у поліції.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк