У Вінниці зіткнулися 5 автомобілів, мопед і тролейбус, постраждали двоє неповнолітніх (ФОТО)

79480
79480

Поліція встановлює обставини автопригоди у м. Вінниці, у якій травмувались двоє неповнолітніх та водійка іномарки.

Як повідомляє Нацполіція Вінницької області, дорожньо-транспортна пригода, з участю п’яти автомобілів, мопеда та тролейбуса сталась 15 червня, близько 18:15 години, на вулиці Ватутіна. Внаслідок аварії, травмувались неповнолітні водій та пасажирка двоколісного транспортного засобу, а також кермувальниця однієї з іномарок. Поліцією призначено ряд експертиз для встановлення причин автопригоди.

За попередньою інформацією слідства, кермувальниця «BMW» допустила зіткнення з мопедом «Honda», під керуванням 17-річного вінничанина, який рухався в попутному напрямку та в подальшому зіткнулась з іномаркою «Chevrolet». Від удару водій двоколісного транспортного засобу, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з автомобілями «FordFocus» та «Volkswagen». Після зіткнення з іномаркою «BMW» кермувальниця «Chevrolet» виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з іномаркою «Renaul» та тролейбусом, під керуванням 61-річного вінничанина.

У результаті автопригоди 17-річний  водій та 16-річна пасажирка двоколісного транспортного засобу госпіталізовані до лікарні. Також в автопригоді травмувалась 29-річна кермувальниця «Chevrolet». Жінку госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

[gallery link=«file» columns=«2» ids=«285184,285183»]

varta1.com.ua: Новини