У вівторок Львів попрощається з Героєм Андрієм Розлуцьким

Вічна пам'ять!

Завтра, 13 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Андрієм Розлуцьким, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі. 

Біографічна довідка захисника

Андрій Розлуцький («Майстер») (28.10.1979-03.08.2024) Уродженець села Печанівка Житомирської області. 

Навчався у Ліцеї №93 Львівської міської ради. Із відзнакою закінчив Середнє професійно-технічне училище №64 (сьогодні – Державний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва»), здобув професію «Столяр із виготовлення художніх меблів».

Після завершення навчання працював за фахом у Львові. У свій вільний час захоплювався рибальством, за словами близьких, мав золоті руки.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на оборону Батьківщини від російських загарбників. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави у складі 21-го окремого батальйону спеціального призначення Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Андрія Розлуцького залишилися батьки, донька, брат та хрещений син.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі