У вівторок одна громада Львівщини попрощається з двома Героями

Вічна пам'ять!

Стрийська міська рада повідомила, про зустріч на щиті Героїв Марка Сеніва та Маркіяна Панилика.

Парастас за обидвома Героями відбудеться о 19:30 у капличці храму Успіння Пресвятої Богородиці у Стрию.

МАРКО СЕНІВ (11.02.1997-08.05.2024) – стрілець-помічник гранатометника, військовослужбовець Стрийського батальйону ТрО. Народився та виріс у Стрию.

Навчався у Стрийській школі №2, у Дрогобицькому музичному училищі ім.Барвінського та в Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім.І.Франка. Працював викладачем у Братківській дитячій школі мистецтв.

Талановитий музикант, трубач, учасник творчих колективів, педагог, який 25 лютого 2022 року відставив інструмент і добровольцем подався захищати Україну від клятого окупанта.

Загинув під час виконання бойового завдання в районі н.п. Мʼясожарівка на Луганщині.

МАРКІЯН ПАНИЛИК (30.10.1982-08.05.2024) – стрілець стрілецького відділення, військовослужбовець Стрийського батальйону ТрО.

Народився і виріс у Стрию. Навчався у Стрийській гімназії ім.А.Шептицького та у Львівському НУ ім.І.Франка. Працював у Стрийському міськрайонному суді та мав приватну адвокатську практику. У перші дні повномасштабного вторгнення добровольцем подався у лави ЗСУ. Горів ідеєю свободи України.

Загинув разом з побратимом, виконуючи бойове завдання в районі н.п. Мʼясожарівка на Луганщині.  

Раніше повідомлялося: Львівщина у понеділок попрощається з трьома Героями, які загинули від рук російських окупантів (ФОТО)

Похорон Героїв відбудеться завтра, 14 травня, о 12:00.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також