У Військовому коледжу у Львові проводили обшуки: у чому підозрюють посадовців

Обшуки проводили працівники ДБР

ФОТО: ілюстративне

У понеділок, 27 травня, проводили обшуки у Військовому коледжі сержантського складу Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного у Львові. Одного із посадовців підозрюють в організації втечі за кордон ухилянта. Про це повідомила народна депутатка України Юлія Яцик.

Згодом, інформацію про кримінальне провадження підтвердили у Військовому коледжі сержантського складу Академії.

“Повідомляємо, що правоохоронні органи здійснюють розслідування в межах кримінального провадження щодо ймовірної причетності однієї з посадових осіб Військового коледжу сержантського складу до організації незаконного переправлення через державний кордон України військовозобов’язаних громадян України, яким обмежено виїзд з території України під час правового режиму “Воєнний стан”, - йдеться у повідомленні.

Керівництво Військового коледжу запевнило, що сприяє правоохоронним органам в об’єктивному розслідуванні.

Також за інформацією Юлії Яцик, працівники ДБР проводили обшуки в приміщеннях академії, військового коледжу та в окремих посадових осіб в рамках розслідування кримінальної справи за фактом організації незаконного переміщення через державний кордон.

За її словами, помічник начальника частини відділення коледжу за 13 тисяч доларів обіцяв допомогти чоловіку мобілізаційного віку отримати документи, які дають підстави для виїзду за кордон.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також