У Волновасі окупантами вбито 15 цивільних мешканців (ФОТО)

Поліція допомагає вивозити жінок з дітьми, літніх людей, які були заблоковані через постійні обстріли російських військ

Національна поліція

Поліцейські допомагають евакуювати жителів обстріляної окупантами Волновахи. Про це інформує пресслужба Національної поліції.

«З міста вивозять жінок з дітьми, літніх людей, які були заблоковані через постійні обстріли російських військ і три доби провели під обстрілами, без їжі та води. Евакуацію організовано спільними зусиллями військових, поліції Донеччини та Донецької ВЦА. Загалом евакуюють мешканців трьох населених пунктів — Волновахи, Валер’янівки, Ольгинки», — йдеться у повідомленні.

Безпеку під час евакуації забезпечують спецпризначенці КОРД і роти особливого призначення поліції. Роботу на місці координує  начальник поліції Донецької області Руслан Осипенко.

На шляху до місця призначення ворог обстріляв колонну з «градів». Люди сховалися в укриттях, всі цілі.

За словами керівника Донецької ВЦА Павла Кириленка, евакуацію буде продовжено, як тільки вщухнуть обстріли. Наразі тривають переговори з міжнародними гуманітарними організаціями щодо організації «зеленого коридору» для вільної евакуації громадян і підвозу в місто продуктів і води.

За три доби у Волновасі окупанти вбили 15 цивільних мешканців, 20 — поранено. Проте точні дані невідомі, оскільки зруйновано багато будинків, під завалами можуть залишатися люди.

Поліція працює над тим, щоб допомогти всім жителям.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також