У ВР зробили заяву стосовно розшуку військовозобов'язаних, які не оновили дані

Напередодні у ТЦК заявили, що ті, хто не оновив дані, перебувають у розшуку поліції

Народний депутат, член оборонного Комітету Верховної Ради України Федір Веніславський наголосив, що зараз про масовий розшук військовозобовʼязаних громадян України, які не обновили свої облікові дані, не йдеться, пише УНІАН.

"Якщо людина не виконала вимоги закону, представники ТЦК, як органу, який уповноважений складати постанови про адміністративні правопорушення, виносять постанову про адміністративне правопорушення і про накладення штрафу у розмірі 17 тисяч гривень", – пояснив він.

Після цього, за словами Веніславського, має бути виконане рішення суду.

"Рішення суду не виконується – представники ТЦК звертаються до Національної поліції, щоби громадяни України, які не сплатили штраф і не виконали свого обовʼязку, були оголошені в розшук. І поліція їх оголошує в розшук", – резюмував він.

Нагадаємо, головне управління ТЦК та СП Івано-Франківської області повідомило, що значна частина чоловіків регіону досі не оновила свої військово-облікові дані, внаслідок чого вони перебувають у розшуку поліції. За словами представника ТЦК Андрія Мороза, кожного дня працівники центру виявляють таких осіб під час оповіщення та передають їх дані правоохоронцям.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі