У вихідні вулицю Степана Бандери відкриють для проїзду (ВІДЕО)

лд
лд

Цими вихідними вулицю Бандери повністю відкриють для проїзду. Про  це повідомили на сторінці «Львівавтодор».


У суботу, 18 грудня, о 15:00 год, вулицю Бандери після реконструкції відкриють для проїзду транспорту. Також цією дорогою вже пустять трамвай.


У відомстві зазначили, що на вулиці Бандери завершено основний об’єм робіт на дорожньому полотні. Тому вже у суботу відкритою вулицею пустять автівки та трамваї.


«Як і обіцяли, до свята Миколая вулиця Бандери буде повністю проїзною. Нагадаю, що ділянка від вулиці Городоцької до вулиці Федьковича стала пішохідною зоною, тут зможуть проїжджати лише трамваї», — наголосив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.


У рамках реконструкції вулиці ще мають облаштувати підпірну стінку та транспортний хаб на перетині вулиць Бандери та Чупринки. Також залишається завершити благоустрій території, зокрема тут мають висадити близько 80 дерев.


Ремонтні роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур». Загальна вартість реконструкції згідно з договором підряду — 209,5 млн грн.


Про те, чого вартувало дорожникам втиснутися в терміни, оприлюднили на відео. На кадрах видно, як і в сніг і в дощ робітники кладуть асфальт.

«Ось це відео із Бандери де в сніг і мінусову температуру кладуть асфальтобетонну суміш, мені чимось нагадує ремонт Замарстинівської. Тоді також був дедлайн січень і брукували її і в сніг і мороз, результат ви самі зараз бачите, вона розвалюється», — написав Святослав Товстига, який оприлюднив відео ремонту.

https://youtu.be/GSdIhNXH5Tc

varta1.com.ua: Новини