У Залізничному районі Львова троє людей отруїлися чадним газом: серед них - маленька дитина

Їх у стані середньої важкості доправили у медичні заклади

ФОТО: ілюстративне

У ніч з 5 по 6 червня у Львові трапилось отруєння чадним газом, внаслідок якого постраждали троє людей. Про це повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони, пише пресслужба Львівської міської ради.

«Так, у квартирі на вул. Олени Степанівни, 5 (Залізничний район) отруїлися чадним газом дві жінки, віком 64 та 32 роки, та дитина, віком 2 роки», - йдеться у повідомленні.

Їх у стані середньої важкості доправили у медичні заклади. Фахівці тимчасово припинили подачу газу до квартири через відсутність тяги у каналах.

Раніше повідомляли: у Львові молоді жінка та чоловік отруїлися чадним газом

Фахівці вкотре наголошують, що основною вимогою для уникнення біди є притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади опалення – через вікно, двері та вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Там, де встановлені прилади з димовідводом продуктів згоряння в комин – тобто газові котли чи колонки, цей комин також має бути чистим. У жодному разі в таких приміщеннях не може бути електричних вентиляторів. Якщо одне з цих правил недотримане, то у приміщенні утворюється чадний газ.

 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк