У Запоріжжі загарбники розстріляли два легкових автомобілі - є поранені

Поранено двох дітей, трьох жінок та чоловіка

ФОТО: Цензор.НЕТ

У понеділок вранці, 21 березня, росіяни розстріляли з автоматичної зброї два легкових автомобіля з цивільними мешканцями.

Про це повідомила Запорізька обласна державна адміністрація.

Транспортні засоби рухалися гуманітарним коридором й були обстріляні у населеному пункті Малинівка, що у Пологівському районі, Запорізької області. 

Двоє дітей, три жінки та чоловік — поранені. Дітей терміново доправили до Запорізької обласної дитячої лікарні. Стан дорослих вдалося стабілізувати у лікарні селища Покровське.

"Військовослужбовці рф на блокпостах спочатку ніби пропускають цивільні машини із цивільними мешканцями із зон, що знаходяться під постійними обстрілами, бомбуваннями, у безпечніші регіони. Втім, як тільки авто від’їжджає 100–500 метрів, по ній відкривають вогонь на ураження. Окупанти не зважають навіть на те, що  в авто зазвичай знаходяться маленькі діти. 

Такі розстріли набувають систематичного характеру: позавчора,  окрім дорослих, було поранено шестеро дітей, вчора — четверо малолітніх,  сьогодні — ще чотирьох дітей. Всі поранення важкі і максимально критичні, багато  ампутацій кінцівок", — повідомляє Запорізька ОДА.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також