У Запоріжжі затримали живодерку, яка на відео знущалась з тварин і знімала порно (відео, фото)

щзж.зщ
щзж.зщ

В одному з сіл Вільнянського району викрили живодерку. Жорстоке поводження з тваринами жінка фільмувала на камеру, а потім публікувала у соцмережах. Про це повідомляє"ZaБор«.

У місцевої »блогерки« було безліч груп ВКонтактє, з назвами »Клуб любителів сільських баб«, »Сільська правда« і »Hard crash from Christina". Доступ до них вона продавала по 50 євро, обіцяючи багато контенту зі знущаннями над тваринами, а також фото та відео на яких вона оголена.





Власницею цих пабліків, за попередньою інформацією, виявилася 24-річна Христина Степаненко. Завдяки зверненню зоозахисників, вдалося з’ясувати, що, ймовірно, дівчина проживає в селі Петро-Михайлівка, одружена з колишнім військовим і виховує малолітню дитину.

Інна Позднякова, фотограф і голова громадської організації «Запорізька зоозахисна ліга», разом з Романом Кузьменко, депутатом обласної ради, вирушили в Петро-Михайлівки перевіряти отриману інформацію.

Вони звернулися до правоохоронців з наявною інформацією, фотографіями і скріншотами з груп. Поговоривши зі співробітниками поліції і сільради, місцевими мешканцями і соцпрацівниками, вдалося, попередньо, встановити особу дівчини. За місцем її проживання працює слідча група, проводять обшуки, ведеться слідство.

Як пише Інна Позднякова: «Зараз на місці проводяться слідчо-оперативні дії. Попередньо особа встановлена. Чекаємо більш детальну інформацію від обласної поліції.»

За неофіційною інформацією, підрозділ кіберполіції вже провів обшук у дворі у жінки. Тут виявлені частини тіл тварин. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

varta1.com.ua: Новини