У Запоріжжі жінка два роки водила своїх малолітніх доньок до 75-річного педофіла

Збоченець розбещував дівчаток і намагався ґвалтувати

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Упродовж двох з половиною років мешканець Запоріжжя, пропонуючи гроші та солодощі, неодноразово вчиняв розпусні дії відносно трьох дівчат 8, 10 та 12 років, яких приводила «у гості» до нього їх мати.

Як повідомляє Офіс Генерального прокурора, за розбещення малолітніх дівчат та спробу зґвалтувати одну з них до 8 років позбавлення волі засуджено 75-річного мешканця Запоріжжя.

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Запорізької окружної прокуратури вироком суду 75-річного чоловіка визнано винним у вчиненні розпусних дій щодо 3 малолітніх дівчат, а також у спробі зґвалтування однієї з них (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 152, ч. 1, ч. 2 ст. 156 КК України). Його засуджено до 8 років позбавлення волі.

Під час судового розгляду встановлено та доведено, що, упродовж двох з половиною років, мешканець Запоріжжя, пропонуючи гроші та солодощі, неодноразово вчиняв розпусні дії відносно трьох дівчат, 8, 10 та 12 років. Діти, разом з їхньою матір’ю, приходили до нього в гості. Також засуджений намагався зґвалтувати найстаршу з сестер, однак через її опір не зміг довести свій злочинний умисел до кінця.

У суді прокурори за вчинені дії наполягали на застосуванні більш суворого покарання. Наразі готується апеляційна скарга.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий