У жахливій ДТП, поблизу Тернополя, загинув 29-річний чоловік. Серед постраждалих — вагітна жінка (фото)

9
9

У смертельній автопригоді поблизу Тернополя зіткнулися чотири автівки.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася вранці, 2 грудня, на шляху «Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече», неподалік села Байківці, Тернопільського району. На трасі не розминулися чотири авто, повідомляє поліція Тернопільщини.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій автомобіля «PEUGEOT» не дотримався безпечної дистанції та врізався в авто «TOYOTA», водійка якого намагалася здійснити маневр повороту з головної на другорядну дорогу. Від удару транспорт виїхав на зустрічну смугу. У цей час там проїжджала вантажівка «DAF». Кермувальник намагаючись оминути перешкоду, зіткнувся з ще одним транспортним засобом «SKODA» та з’їхав у кювет.



У результаті аварії 29-річний водій «SKODA» загинув на місці події. Пасажирку даного авто, 31-річну вагітну мешканку Збаразького району госпіталізовано до Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина». До медзакладу з тяжкими травмами потрапив і водій «PEUGEOT». Пожежникам довелося здійснити деблокування  потерпілого з пошкодженої автівки.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження згідно частини 2 статті 286  ККУ. Слідчі детально встановлюють усі обставини автопригоди. Триває розслідування.


Нагадаємо, «Варта1» повідомляла про жахливу аварію поблизу Тернополя.

varta1.com.ua: Новини