У супермаркеті жінка купила батон з мертвою мишею

Держпродспоживслужба розслідує випадок

Держпродспоживслужба Києва продовжує розслідування щодо мертвої миші, яку жінка придбали в пакеті з батоном в супермаркеті АТБ-маркет на вулиці Генерала Потапова, 2. Про це пише ТСН.

«В суботу ми провели заходи державного нагляду та контролю щодо скарги споживача. Підтвердився факт наявності миші в упаковці з батоном, але поки ми з’ясовуємо всі обставини. Заходи контролю проводяться, ми обов’язково будемо виходити на виробника цієї продукції, адже випадок набув значного резонансу у суспільстві. З метою недопущення подібних випадків, ми ретельно вивчаємо ситуацію», - повідомив Олег Рубан, начальник головного управління Держпродспоживслужби Києва.

По технології виробництва продукції, туди маловірогідно могла потрапити миша, але все з’ясують після комплексної перевірки.

«Ми обов’язково все перевіримо у найближчі дні. Заходи продовжуються. Батон придбала мати заявника. Вже підняті всі матеріали відеофіксації купівлі батону, чеки. Встановлено час придбання та партію продукції. Тому зараз ми вивчаємо всі отриманні факти. Гадаю, найближчим часом все з’ясуємо. Ми стоїмо на боці споживача і будемо робити все, аби на полиці українських магазинів така продукція не потрапляла», - сказав Олег Рубан.

Під пакованням, на скибках хліба, вона виявила мертву мишу.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт