У Житомирі охоронці побили чоловіка, який зайшов до магазину погрітися (відео)

Screenshot_1
Screenshot_1

Вчора ввечері, 30 січня, у «Facebook» з’явилась інформація про те, що в Житомирі співробітники охоронної фірми побили та викинули на вулицю чоловіка, який зайшов до магазину погрітися.

Інцидент стався у магазині «Eva», що на площі Перемоги, у Житомирі. Очевидці опублікували відео, на якому видно, що один з охоронців силоміць витягує чоловіка з магазину, а інший б’є палицею та штовхає ногами.

Авторка відео зазначила, що робила зауваження охоронцям, втім вони ніяк не відреагували. На думку авторки допису, літній чоловік зайшов до магазину погрітися, після чого продавчиня викликала охорону, через неприємний запах від чоловіка.

За кілька годин пост дівчини-свідка побиття прокоментували більше сотні людей. Врешті на публікацію відреагували в охоронній фірмі «Venbest», співробітники якої побили чоловіка. Під дописом вони написали, що дії їх працівників жахливі.

За результатами службового розслідування цих двох працівників звільнили.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphzhzt%2Fvideos%2F2765995643715037%2F&show_text=false&width=267

varta1.com.ua: Новини