У ЗМІ розповіли подробиці про солдата Рябчука, який здійснив зухвале вбивство в Дніпрі

Обзивали «шісткою» та «стукачем»

У четвер, 27 січня, усю країну сколихнув резонансний випадок: 20-річний військовослужбовець нацгвардії Рябчук Артемій Юрійович розстріляв чотирьох військових і цивільну жінку, після чого втік. Про це повідомляла «Варта1».

Згодом, було оприлюднене відео затримання військового, а також відео в якому той розповів, як вбивав людей з якою послідовністю. Досі достеменно не відомий мотив такого вчинку солдата Рябчука.

Як повідомили у виданні КП, причиною могли стати насмішки та образи у колективі.

«Після одного неприємного інциденту Артема почали обзивати «стукачем» та «шісткою». Про це розповіла його колишня однокурсниця», — пише видання.

Він добре спілкувався із хлопцями. Отож ті, хто підтримував з ним зв’язок, розповідали, що Артем скаржився на товаришів у службі. Розповідав, що в армії його почали цькувати кілька людей, обзивали «шісткою» та «стукачем». Мабуть, Артем міг витримати багато, але не регулярне приниження з боку товаришів у службі.

За її словами, Артем дуже добре навчався у коледжі, був неконфліктною людиною, йшов на червоний диплом, хоча відмінником не став.

«І викладачі, і директор ставилися до нього чудово. При цьому він займався музикою, грав на піаніно, виступав, їздив на конкурси, брав участь в олімпіадах, — каже співрозмовниця. — Я з ним провчилася 4 роки. Спілкувалися ми добре. Артем ніколи ні на кого не підвищував голос, ніхто на нього не скаржився. Так, бували такі моменти — якщо йому хтось скаже щось неприємне, він у відповідь не змовчить. Але так сьогодні роблять майже всі», — повідомили у виданні, посилаючись на слова однокурсниці Артема.

Дівчина каже, що Артем мав великі плани на майбутнє.

Нагадаємо, що 27 січня, о 03 год 40 хв, на території Південного машинобудівного заводу «Южмаш» у Дніпрі сталася трагедія.

Солдат перебував у всеукраїнському розшуку. 

Після затримання  слідчі ДБР повідомили про підозру Рябчуку, який вчинив стрілянину.

Після резонансної події командуючий НГУ подав у відставку.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена