У ЗМІ розповіли нові подробиці смертельної ДТП на трасі "Київ–Чоп" (фото)

гьшл
гьшл

Під Рівним недавно відбулася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками для молодої родини. Про це повідомляла "Варта1".

На трасі «Київ–Чоп», біля села Колоденка, водій автомобіля «Аudi» врізався в мікроавтобус. За кермом легковика перебував Андрій Герасимчук, який з дружиною і маленьким сином їхав на кладовище, повідомляє "Сьогодні".




Кореспонденту видання, Володимиру Миколайчуку розповіла родичка загиблих, Андрій Герасимчук їхав із дружиною Вікторією і півторамісячним сином Тарасиком на кладовище.

Парі — Андрію і Вікторії було по 35 років, і вони мешканці Рівного. Похорони відбудуться завтра. Наразі, проводять розтин загиблих.

Мама Вікторія отримала важку травму голови і померла в операційній. У неї залишився неповнолітній син від першого шлюбу.

А 30-річний водій мікроавтобуса із Закарпаття тепер перебуває у травматологічному відділенні міської лікарні Рівного, має перелом стегна та забій легенів. Загрози життю немає, але його готують до операції.



Нагадаємо, що ДТП орієнтовно сталося вчора, о 17:00 год, поліцією ведеться розслідування. Від отриманих травм, на місці загинули водій «Аudi» і його півторамісячний син. 37-річну дружину загиблого і водія мікроавтобуса з важкими травмами доставили в реанімацію. Жінка померла в лікарні, а чоловіка зараз готують до операції.

varta1.com.ua: Новини