У ЗСУ вказали на серйозний нюанс щодо ситуації на лівобережжі Херсонщини

Шкідливий штучний ажіотаж

ФОТО: ілюстративне

Збройні сили України (ЗСУ) на лівому березі Херсонської області продовжують вести контрбатарейну та протидиверсійну боротьбу проти російських військових.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомила начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

«Продовжується потужна контрбатарейна боротьба, і кожного дня ми маємо відповідні результати, тому що наше завдання зараз - максимально знищити потужність ворога, зокрема, артилерійські потужності, за допомогою яких вони продовжують тиснути на мирне населення», - сказала вона.

За її словами, через штучний ажіотаж, викликаний інтересом у засобах масової інформації до присутності Збройних сил України на лівому березі Херсонщини, потерпає мирне населення. Саме тому вона закликала не поспішати озвучувати те, що не потребує публікації, бо ведення військової операції доручено військовим, тому саме вони мають повідомити про свою присутність або просування на тій чи іншій ділянці фронту.

Читайте також: у ЗСУ попередили про високу загрозу ракетних атак.

«Сьогодні наші підрозділи, виконуючи завдання на лівому березі, працюють протидиверсійно та контрбатарейно, тобто, ми протидіємо діяльності ворога… Вони зменшили набагато свій потенціал на цьому напрямку», - сказала вона.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк