Україна має впоратися з російською армією до кінця червня — польський генерал

Головне знищити окупаційні війська до того, як ворог перекине в Україну свої резерви

фото REUTERS

Генерал Вальдемар Скшипчак вважає, що вирішальний вплив на результат цієї війни матиме безпосередньо президент України Володимир Зеленський.

Як зазначає «УНІАН», в умовах повномасштабного вторгнення Росії на територію незалежної України головне завдання ЗСУ на сьогодні — знищити окупаційні війська до того, як ворог перекине в Україну свої резерви.

Про це заявив колишній командувач Сухопутними військами Збройних сил Польщі, генерал Вальдемар Скшипчак.

«Україна має впоратися з російською армією до того, як нові мобілізовані сили потраплять на фронт. Для цього є чотири-п’ять тижнів, думаю, до кінця червня», — заявив Скшипчак.

Він також зазначив, що вирішальний вплив на результат цієї війни матиме безпосередньо президент України Володимир Зеленський.

«Зараз вже не Путін має вирішувати долю війни, а президент Зеленський. Президент України зараз перемагає, тому він має визначити, коли буде її завершення. Я маю на увазі, що в України є шанс звільнити всі окуповані території Донбасу, а питання Криму має вирішуватися на міжнародній арені пізніше — можливо, вже з іншим президентом Росії», — заявив генерал.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також