Україна переламує ситуацію на війні — керівник спецслужби Британії

Рішення путіна помилкові

Керівник спецслужби Великої Британії Джеремі Флемінг заявив, що Україна переламує ситуацію на війні проти російських сил. Заяву голови Центру урядового зв’язку Великобританії (GCHQ) було озвучено у центрі «Rusi».

«Зрозуміло, що сміливі дії України на полі бою та у кіберпросторі змінюють ситуацію», — зазначить Флемінг.

Рішення президента-диктатора володимира путіна виявилися помилковими через нічим не обмежену владу. Мовляв, його «стратегії високих ставок» зазнала краху через низку помилок.

Флемінг також прокоментував масові ракетні удари по всій Україні 10 жовтня. Він вважає, у Москви закінчуються боєприпаси. Оголошену Кремлем мобілізацію називає «демонстрацією безвиході» російського президента. Це, переконаний Керівник спецслужби, призведе до критики путіна та подальшої ізоляції росії.

Витрати росії на війну в Україні як щодо втрати людей, так і щодо втрати техніки є «приголомшливими», оскільки попередні досягнення зведені нанівець.

«За відсутності ефективних внутрішніх викликів його процес прийняття рішень виявився помилковим. Це стратегія високих ставок, яка призводить до стратегічних помилок у судженнях», — сказав глава GCHQ.

Російський народ зараз починає розуміти проблеми, які спричинені «війною вибору» путіна.

«Росіяни бачать, наскільки сильно путін помилився в оцінці ситуації. Вони тікають від призову, розуміючи, що більше не зможуть подорожувати. Вони знають, що їхній доступ до сучасних технологій та зовнішніх впливів буде різко обмежений», — сказав Керівник спецслужби Великої Британії.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт