Україна встановила особу російського спецназівця, який ґвалтував немовля і знімав це на відео (ФОТО)

Військовий-збоченець з Пскова міг вчиняти звірства на території Харківщини

Фото: "Naparise"

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україні вдалося встановити особу російського військового, який зґвалтував немовля. За його словами, окупант родом з Пскова, повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення Зеленського до парламенту Литви.

«Встановлено навіть цю особу (зґвалтував немовля, — ред.), російський воїн Бичков з Пскова, десантник або спецназ, який відправляв товаришам відео того, що він робить з немовлям, як він знущається з немовля. Ось такий російський військовий «захисник дітей»», — заявив президент.

Він також висловив думку, що російські пропагандисти вже почали виправдовувати такі дії російського військового.

«Російські пропагандисти, мабуть, вже почали це виправдовувати. Ймовірно, кажуть, що цього не було, а якщо було, то це був захист російськомовних», — додав Зеленський.

Як пише «Naparise», декілька діб у мережі обговорюють відео, яке опублікував російський нелюд. Військовий-збоченець хизується тим, що, перебуваючи в Україні, ґвалтував маля… Розголос змусив російську владу, яка традиційно каже, що це «вони все самі», якось відреагувати. Нібито нелюда затримали. За ґратами у середовищі кримінальників до таких злочинців ставлення відповідне. Хоча може у сучасній РФ «закони» змінились…

Нелюда звати Алєксєй Бичков. Він зі Ставропілля, а проживає нібито у Краснодарському краю. Збоченець сам поширив відео, на якому назвався та показав дії сексуального характеру з немовлям. У соцмережах пишуть, що Бичков проходив службу у військовій частині № 64044. Сам він запевняє, що ґвалтував дитинку в Україні.

Користувачі стверджують, що кадри із насильством над дитиною Бичков відправляв своєму товаришу.

Бичков є лейтенантом військової частини № 64044, яка базується у передмісті Пскова (захід РФ, прим. ред.). Раніше голова ради ветеранів 76-ї гвардійської дивізії ВДВ Юрій Сосєдов розповів, що всі військові з’єднання Псковської області беруть участь у війні в Україні.

Наприкінці лютого у Харкові вже брали у полон військових псковської в/ч 64044. Тож, можна припустити, що звірства нелюд вчиняв на території Харківській області.

Фото: "Naparise"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також