Україна захищатиме себе в будь-який спосіб, зокрема ударами і по російських базах — Подоляк (ВІДЕО)

Світ це право визнає

Михайло Подоляк Фото: president.gov.ua

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк посилаючись на слова держсекретаря США Ентоні Блінкена заявив, що Україна має сама вирішувати, чи завдавати ударів по військових об’єктах ворога, повідомляє «РБК-Україна».

«Росія напала на Україну та вбиває мирних громадян. Україна захищатиме себе у будь-який спосіб, зокрема ударами по складах і базах убивць», — написав Подоляк.

Також він додав, що світ це право визнає.

Як повідомляє «Апостроф», вночі на четвер, 28 квітня, у російському Бєлгороді, що неподалік російська-українського кордону, знову чули вибухи в небі. Містяни почули звуки від збиття ракети протиповітряною обороною.

Про це повідомляють у місцевих «Telegram»-каналах.

Близько 00:50 год, у небі над Бєлгородом стався вибух ракети, яку, за попередньою інформацією, збила ППО. Момент ураження бєлгородці встигли зафіксувати на відео.

Паніка серед населення прикордонних областей країни-агресора Росії зростає прямо пропорційно до збільшення кількості вибухів на їхній території.

У зв’язку з цим у РФ перевіряють та налагоджують систему оповіщення населення про надзвичайні ситуації, а також відкривають бомбосховища.

Раніше повідомлялось, що під Бєлгородом партизани пошкодили міст біля кордону з Україною, яким росіяни перевозили військову техніку на війну.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також