Україна здійснила масштабну атаку одразу по 4 російським аеродромам (ВІДЕО)

Під ударом опинилися летовища «Воронеж», «Курск», «Саваслейка» та «Борисоглебск»

Україна здійснила наймасштабнішу атаку на аеродроми Росії за час війни. Під ударом опинилися летовища «Воронеж», «Курск», «Саваслейка» та «Борисоглебск», про це інформує «РБК-Україна».

Як розповіли співрозмовники виданню, далекобійні дрони СБУ та Сил оборони (ПС, ССО, Центру безпілотних систем ЗСУ, ГУР МО та інших родів військ) здійснили найбільшу атаку на російські військові аеродроми за всю війну.

«Гучна ніч» сьогодні була на летовищах «Воронеж», «Курск», «Саваслейка» та «Борисоглебск». Джерела підтверджують, що це була спеціально спланована операція, аби ворог не міг використовувати ці аеродроми для ударів КАБами по лінії фронту та українських містах.

Тим часом так звані російські воєнкори в соцмережах вже жаліються, що удар був результативним, і що російська ППО не змогла захистити ці об‘єкти. Місцеві Телеграм-канали пишуть про 10 вибухів тільки на аеродромі «Саваслейка», звідки регулярно злітають винищувачі МіГ-31К, які тероризують всю Україну повітряними тривогами.

Читайте також: жителів Курщини переселяють на тимчасово окуповані території України.

«СБУ продовжує методично послаблювати авіаційну складову російської воєнної машини. Саме літаки поки що дають ворогу перевагу в повітрі, але ми будемо й надалі підрізати крила цим »пташкам", - додало поінформоване джерело.

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також
Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

Мережа Фокстрот передала захисникам техніки на майже 40 мільйонів гривень

У пріоритеті компанії – підсилення десантно-штурмових і зенітно-ракетних підрозділів, які виконують бойові задачі на «найспекотніших» напрямках фронту, а також – колег-захисників із #ротиФокстрота.