Українець запропонував НАТО в довічне користування свою земельну ділянку

Харків’янин запропонував НАТО в довічне користування свою земельну ділянку. Тим не менше в Росії говорять про поступове «вторгнення в Україну» НАТО.

В Мережі з’явилася фотокопія заяви харків’янина Олега Марченка на ім’я генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, в якій він запропонував власну земельну ділянку для розміщення військової бази Альянсу.

Фото заяви було опубліковане в «Telegram»-каналі «Оперативний ЗСУ».

Олег Марченко цією заявою повідомляє про своє бажання вступити до Альянсу і пропонує віддати власну земельну ділянку 8,13 га на території Харківської області для бази НАТО.

Свою землю українець готовий віддати на безоплатній основі в довічне користування, йдеться у заяві.

Тим не менше  речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що  НАТО здійснює поступове «вторгнення в Україну». 

«Ми спостерігаємо поступове вторгнення НАТО на територію України зі своєю інфраструктурою, своїми інструкторами, запасами оборонного та наступального озброєння, навчанням українських військових», — сказав він в інтерв’ю американському телеканалу «CNN», пише «Бабель».

Пєсков заявив, що у Росії це вважають загрозою для них, а тому змушені вживати певних заходів, зокрема, розміщувати свої війська вздовж українських кордонів. Він наголосив, що це відбувається на тлі «недружелюбної атмосфери».

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також