Українець травмований, двоє поляків загинули, внаслідок ДТП у Польщі

215456-640x394
215456-640x394

У неділю, 3 листопада, вранці, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Кемпінському повіті Великопольського воєводства, загинули двоє поляків, а українець зазнав важких травм. Про це повідомила поліція у місті Кемпно, пише "Польське радіо".

Аварія сталася у Великопольському воєводстві. Автомобіль, яким подорожувало двоє поляків та українець, з невідомих причин з’їхав з дороги та врізався у дерево.

Внаслідок аварії, на місці загинули дві особи — 31-річний водій та 39-річний пасажир, які були мешканцями ґміни Ленка-Опатовська.

Третім постраждалим виявився 21-річний громадянин України, якого у дуже важкому стані перевезли гелікоптером до лікарні у Кемпні.

Обставини трагедії вивчають правоохоронці.

Також, за інформацією дорожньої поліції у місті Кемпно, 1 листопада, 33-річний громадянин України напідпитку втратив контроль над своїм авто і врізався у транспортний засіб марки «Volkswagen» та втік з місця події. Поліція, завдяки свідкам, швидко затримала громадянина України і з’ясувала, що чоловік не мав права керувати транспортними засобами і, на додаток, був нетверезим за кермом. У крові у нього виявили понад 2 проміле алкоголю. Чоловіку висунуть відповідні обвинувачення.

За інформацією Головної комендатури поліції, від ранку четверга до півночі у суботу, на автошляхах Польщі трапилося 200 ДТП, у яких загинуло 16 осіб, а 259 зазнало травм.

 

varta1.com.ua: Новини