Українець у Польщі спровокував погоню й стрільбу, втікаючи на краденому авто (ФОТО)

269-135466
269-135466


У Лодзькому воєводстві у Польщі “відзначився” громадянин України. Чоловік їхав за кермом краденого буса, пробував спихнути з дороги поліцейську машину і намагався втекти. Про це пише «Yavp.pl», з пoсиланням на сайт місцевої поліції.




Інцидент стався на швидкісній автостраді S-8 на території Сєрадзького повіту.



Поліцейські зафіксували, як вкрадений у Німеччині мікроавтобус «Mercedes Sprinter» рухався в напрямку міста Лодзь. Вони давали сигнали, щоб водій зупинився, але той тільки прискорився й почав утікати. Як потім виявилося, за кермом перебував 40-річний громадянин України.

Почалася погоня, під час якої бус виконував небезпечні маневри, намагаючись спихнути поліцейську машину. Закінчилося все аж на території сусідського повіту, коли «Mercedes Sprinter» на швидкості врізався в відбійник. Водій, вискочивши з буса, ще пробував втекти від поліцейських. Ті навіть зробили кілька попереджувальних пострілів, а потім все ж затримали втікача.

Громадянину України пред’явили звинувачення в крадіжці авто, вартістю 60 тис злотих, та у виконанні наказу зупинитися на дорозі. Чоловіка взяли під тимчасовий арешт терміном на 3 місяці. Йому загрожує декілька років в’язниці.






varta1.com.ua: Новини