Українська агенція пропонує екскурсійні тури до місць звірячих злочинів росіян у Бучі та Ірпені (ФОТО)

Туристична пропозиція іноземцям за 50 євро...

Бородянка. Фото: Денис Безлюдько/УН

Українська туристична компанія «VISIT Ukraine» запрошує іноземних туристів відвідати українські міста, що сильно постраждали від війни, повідомляє радіо «Трек».

Як зазначається, у текстах-описах турів — повно двозначних тверджень.

«VISIT Ukraine», що позиціонує себе як «об’єднанням представників туристичної трансформації України», пропонує туристам поїздити Київщиною:

— Ми прогуляємося з вами територіями житлових кварталів та місць де відбувалися звірські вчинки російських солдатів. Але ви повернетеся в нові озеленені парки та сквери. Ця екскурсія саме для любителів природи та спокійного відпочинку. Саме в Бучі та Ірпені ви зможете відчути тишу природи та насолодитися неймовірними пейзажами.

А ось як «привабливо» описали Одесу:

 — Трагічні свідчення руйнувань, внаслідок завданих Одесі ракетних ударів: влучення у житлові будинки та інфраструктурні об’єкти, розтрощене уламками ракети одне з міських кладовищ. Одне з них — будинок де загинула мати разом зі своєю тримісячною донькою. Це одна з популярних історій війни.

До описів прикріпили фотографії розбомблених будинків…

Власник порталу «VISIT Ukraine» Anton Taranenko на своїй сторінці у «Facebook» написав: «Про тури. По-перше, мені приємно, що наша ініціатива була підтримана представниками туристичної спільноти та за вчора ми отримали велику кількість нових пропозицій. Обов’язково з усіма зв’яжемося, укладемо договори, вичитаємо та перевіримо тексти й розмістимо на сайті. Ваші рекомендації врахуємо.

За останні 5 місяців Україну відвідало понад 1 мільйон іноземців. Це велика цифра. Не всі вони є зірками або журналістами, в когось тут родичі, хтось хоче приїхати та допомогти. А комусь треба відвідати міста-герої для того, щоб розказати і показати про страшні злочини окупантів. Наразі, в нас є запити від відомих іноземних блогерів, топових журналістів та пересічних іноземців саме на відвідання турів по хоробрих містах. Вони хочуть це побачити як Джонсон, Макрон, Шольц, Шон Пенн, Бен Стіллер, Анджеліна Джолі…, ці люди стали тригером на відвідування України. І я глибоко переконаний, що розповідь будь-якого іноземця після побаченого є додатковим доказом злочинів росії які вона замовчує й робить все, щоб перемикнути увагу світу на інші теми…».

Скриншот ФБ/Zeev Volk

Скриншот "Facebook"/Наталя Горбачова

Скриншот Анна Купрій/"Facebook"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також