Українська розвідка назвала Зеленському міста, які перебувають у зоні ризику в разі нападу Росії

Упродовж наступних двох діб силовики очікують погіршення ситуації в зоні ООС

ЗАСІДАННЯ ЗЕЛЕНСЬКОГО З ГОЛОВАМИ ФРАКЦІЙ. ФОТО: ПРЕССЛУЖБА ПАРЛАМЕНТУ

Українська розвідка має дані, що ніби Росія не планує зупинятися на Донбасі та хоче продовжувати військову ескалацію далі. Передусім, у зоні ризику перебувають Харків, Херсон та Київ. Упродовж наступних двох діб українські силовики очікують погіршення безпекової ситуації в зоні проведення операції Об’єднаних сил, повідомляє «Українська правда».

Як зазначається, на засіданні голів фракцій Верховної Ради спільно з президентом Володимиром Зеленським порушили питання запровадження в Україні надзвичайного стану через загрозу російської військової агресії. 

«Ми домовились, що парламент зараз буде працювати в так званій »оборонній коаліції«. Тобто ми сказали, що всі політичні суперечки в кожного, різні політичні позиції — все це відкладається тимчасово в сторону. Були різні ідеї щодо потенційного запровадження воєнного стану. Треба бути потенційно готовими, але поки запроваджувати воєнний стан не будемо, до тих пір, поки не — не дай Боже — розпочнеться масштабна агресія», зазначив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.

На цій зустрічі також були присутні керівники усіх силових органів, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Спочатку доповідали силовики, які говорили про актуальну безпекову ситуацію, а також ділилися можливими прогнозами подій. Українська розвідка має дані, що ніби Росія не планує зупинятися на Донбасі та хоче продовжувати військову ескалацію далі. Передусім, у зоні ризику перебувають Харків, Херсон та Київ, як сказали представники розвідки.

Упродовж наступних двох діб українські силовики очікують погіршення безпекової ситуації в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також