Українські війська продовжують знищувати ворожу техніку

Збито три російські літаки

Фото: інформативне

Сьогодні, 22 березня, українські військові збили три російські літаки.

Два з них знищила ППО Дніпропетровської області, один літак збили у Маріуполі.

Про це повідомляє повітряне командування «Схід».

«Підрозділи в оперативному підпорядкуванні однієї із зенітних ракетних частин Дніпропетровщини сьогодні знищили три повітряних цілі на Слобожанському напрямку. Сили ППО збили ворожого безпілотника та два бойові літаки країни агресора», — йдеться в повідомленні.

Ще один літак збито у Маріуполі.

«О 16:45 год у районі басейну «Нептун» наші захисники збили один із літаків російських окупантів, який останні тижні знищував наше місто», — йдеться у повідомленні  Маріупольської міської ради.

Генштаб ЗСУ у «Facebook», зазначає, що ворог завдав ракетно-бомбові удари з використанням засобів повітряного нападу по об’єктах військової та цивільної інфраструктури у Житомирській, Київській, Чернігівській, Харківській та Донецькій областях.

«Противник здійснив понад 80 вильотів літаків, зокрема 29 — з аеродромів Барановичі та Бобруйськ, що розташовані на території Республіки Білорусь. До нанесення ударів по об’єктах залучались літаки бомбардувальної, штурмової та винищувальної авіації. З метою ведення повітряної розвідки об’єктів на території України ворог задіяв п’ять літаків-розвідників», — йдеться у  зведенні Генштабу ЗСУ.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів