Українські військові «приземлили» новітній ворожий безпілотник «Орлан-10» (ФОТО)

Начиння з імпортозаміщенням розсмішило Мережу

Українські військові, зокрема підрозділ 501-го окремого батальйону морської піхоти вдало відпрацював та «приземлив» хвалений російський БПЛА «Орлан-10». Про це повідомляє Генштабу ЗСУ в «Facebook».

«Під час бойового чергування наші хлопці помітили БПЛА. Морпіхи говорять, що йшов він доволі низько, як для такого типу безпілотників, в досяжності для стрілецької зброї. Можливо закінчувалося паливо або він мав якісь інші проблеми, бо роблять російські «аналоговнєти» з «гівнаіпалок». Таке ось імпортозаміщення. Морпіхи «відпрацювали», після чого БПЛА впав за декілька кілометрів», — йдеться у повідомленні.

Замість бака в новітньому російському безпілотнику виявили звичайну 5-літрову пластикову пляшку.

Військові зазначають, що, в ході спецоперації їм вдалося поранити кількох противників.

«Туди одразу висунулася група, яка виявила російських окупантів. Ті, під прикриттям бронетранспортера, намагалися забрати свій безпілотник. Морпіхи не розгубилися, обійшли «евакуаторів» з флангів та дали бій. Як тільки особини в російській формі почули перші постріли, одразу ж накивали п’ятами. І це не дивлячись навіть на те, що їх прикриває БТР. У результаті, двох загарбників поранено, одного з них - важко. На жаль, їм вдалося втекти — поки що. Але безпілотник вони все ж таки не забрали», — зазначили в ЗСУ.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також