Українські військові втратили контроль над одним з населених пунктів біля Сєвєродонецька

Однак, втрачений населений пункт — це НЕ означає «програна війна».

Українські військові втратили контроль над населеним пунктом Метьолкіним поблизу Сєвєродонецька, а в промзоні міста — пекло від обстрілів. Про це у короткому ранковому зведенні 20 червня повідомив Сергій Гайдай, голова Луганської ОВА.

Російські війська посилили артилерійські та авіаційні обстріли.

«Потужно росіяни гатять по Сєвєродонецькій промзоні та околицях міста. Те саме в районах Тошківки та Устинівки, бо орки хочуть здійснити там прорив, і задля цього стягнули туди велику кількість техніки. Бої точаться в багатьох селищах навколо Сєвєродонецька та Лисичанська. На жаль, зараз ми не контролюємо Метьолкіне, поблизу обласного центру», — йдеться у повідомленні.

Вороги продовжують використовувати «повзучу» тактику — Луганщину винищують з усієї можливою зброї

Як зазначає очільник ЛОВА, «тиха» евакуація триває з Лисичанська силами працівників військових адміністрацій, поліцейських, рятувальників та волонтерів. З населених пунктів, де тривають активні бойові дії, людей вивозять військові на броньованій техніці

«Наші захисники мають успіхи у вуличних боях, однак ворожа артилерія переважає. Лисичанськ рашисти нищать наперед, розуміючи, що оборону міста не подужають. В руйнації оркам допомагаюь місцеві зрадники — вони коригують вогонь по будівлях, де переховуються люди та важливих структурах для життєдіяльності. Втрачений населений пункт — це НЕ означає «програна війна». Луганщину будуть боронити до останнього, ми будемо стримувати орду, скільки це буде треба», — додав Сергій Гайдай.

Нагадаємо, що на Луганщині йдуть дуже жорсткі бої. А в укриттях сєвєродонецького заводу «Азот» перебувають 568 цивільних.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також