Український футболіст, який організовував «п'яні секс-вечірки», не піде у ЗСУ

У нього відстрочка

Колишній гравець тернопільської «Ниви» Магомед Мемешев, якого з повісткою сфотографували правоохоронці на місці затримання організаторів «п'яних» вечірок у Києві, заявив, що не піде до ЗСУ. Про це він сказав у коментарі виданню Fanday.

Магомед спортсмен розповів, що піде до Територіального центру комплектування та соцпідтримки, щоб оновити свої дані та він має відстрочку від служби.

«Як і належить, з'явлюся у військкомат. У мене є відстрочка, тому що я навчаюсь на третьому курсі в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті», – сказав він.

Нагадаємо, одним із організаторів «п'яних секс-вечірок» у Києві виявився український футболіст.

Додамо, що у столиці України група хлопців розважалася тим, що споювали алкоголем дівчат, а потім чинили акти сексуального насильства, знімаючи все це на відео.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Небитов повідомив, що до 7 років в’язниці можуть отримати організатори п’яних вечірок у столиці, які знущались і принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережу. Двох з них помістили в ізолятор тимчасового утримання.

 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також