Український нардеп подарував сім'ї загиблого Героя протермінований новорічний подарунок (ФОТО)

Ще й звинуватили його у тому, що це гуманітрка

Журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва опублікувала пост про депутата ВРУ Сергія Володимировича Нагорняка, обранго по 199 округу, що у Черкасах.

«8 травня в боях за Маріуполь на «Азовсталі» загинув український військовий. Чудовий хлопець — начитаний, розумний, активний. Він все життя мріяв стати військовим. Був дуже талановитим снайпером. Загинув в один день зі своїм учителем і побратимом по зброї.»- написала журналістка.

"У родині залишилось кілька дітей і до нового року депутат «Слуги народу» від 199 округу Сергій Нагорняк приніс у брендованому пакеті — підарунки. Чому «підарунки»?
Та тому, що за свідченнями тих, хто отримував гуманітарку чи перебирав її у центрах — вони отримували аналогічну продукцію від поляків. У якості гуманітарки ще на початку великої війни. А отже, гуманітарка на Черкащині лежала десь на складі без діла.
Але більше вражає — термін придатності. Воно уже непридатне до споживання. Тобто, родині Героя принесли непотріб і гниль." - додала жінка.

Нардеп відреагував у коментарях:

«Пані Марино, напишіть у приват, чи під дописом, як важаєте правильно сім‘ю Героя. Заїду особисто, перепрошу за непорозуміння. Склад пакунку мав бути точно інший, і упаковка також. Прикро за такий випадок(»

Читачі відзначили, що «три пакети соку і пластівці» це ненормальна допомога для сімей загиблих воїнів.

Довідково:

Сергій Володимирович Нагорняк — український підприємець, директор підприємства з роздрібної торгівлі. Народний депутат України 9-го скликання. Член Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності. 

Нагадаємо, шокуюче зухвальство чиновника з Львівщини.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також