Український реп-гурт «Kalush Orchestra» анонсували вихід пісні про Україну з рок-гуртом «The Rasmus»

Артисти підготували для фанатів неочікуваний сюрприз

Фото: ілюстративне

Український реп-гурт «Kalush Orchestra», переможці «Євробачення–2022» анонсували вихід нової пісні про Україну, яку виконавці записали в дуеті з фінським рок-гуртом «The Rasmus».

Про це артисти повідомили у своєму «Instagram».

«Йо, братва! Ну що, чекали новий трек?» Такими словами гурт розпочав анонс.

У дописі йдеться, що реліз довгоочікуваної колаборації з The Rasmus« відбудеться вже в цю п’ятницю, тобто 21 жовтня, о 12:00 год., на »YouTube« »Kalush Orchestra".

Проте не лише цією новиною гурт вирішив потішити фанів. «Kalush Orchestra» та «The Rasmus» розігрують телефонну розмову зі слухачами.

"Діліться цим відео, тегайте @therasmusofficial та @kalush.official і ми оберемо того, кому пощастить поспілкуватися з нами особисто по телефону", — йдеться у повідомленні.

До того ж виконавці поділилися частиною відео до пісні «In the shadows of Ukraine».

Нагадаємо, що рок-гурт «The Rasmus» представляв Фінляндію на «Євробаченні–2022» в Турині. Тоді вони потоваришували з «Kalush Orchestra», висловили Україні підтримку, а ще заспівали відому на весь світ «Stefania».

«Ми хочемо після війни повернутися до України з концертом, обійняти вас та чудово провести час. Віримо, що це буде незабаром», — сказали «The Rasmus».

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів