Український ветеран, який втратив обидві ноги, став новим героєм сезону шоу «Холостяк»

28-річний Олександр «Терен» Будько

На офіційних сторінках телеканалу «СТБ» опублікували ім’я нового головного героя шоу «Холостяк» – ним став український ветеран Олександр Будько (позивний «Терен»), який втратив на війні обидві ноги. «СТБ» оголосило ім’я нового холостяка у його день народження, а також розпочало кастинг дівчат для участі в шоу.

Тож вже цієї осені учасниці будуть боротися за серце 28-річного військового, ветерана та громадського діяча Олександра «Терена» Будька.

«Два роки ми отримували запитання, чи повернеться »Холостяк«. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни - це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок - це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці», - зазначає Instagram-сторінка проекту «Холостяк». 

Виявилося, що команда проекту познайомилась з Олександром минулого літа під час зйомок іншої програми. Тоді чоловік залишив ось такі враження:

«Спочатку на знімальний майданчик зайшла його харизма, а потім уже і сам Сашко. Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли - ось наш кандидат на нового »Холостяка«. Цієї осені разом із »Холостяком« ми сформуємо національну культуру, дружню до ветеранів та ветеранок. І поринемо у нову історію кохання».

До слова, цією новиною поділився і ведучий шоу Григорій Решетник у себе в Instagram. Чоловік опублікував спільне фото з Олександром і закликав дивитися новий сезон. Але поки офіційну дату виходу проекту на екрани він не називає. 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі