Український викладач у Туреччині зарізав своїх малолітніх дітей

Проректор з науково-педагогічної роботи, доктор юридичних наук, доцент

Українця, який намагався вбити дружину після того, як зарізав ножем своїх 4- і 6-річних дітей в районі Аланії, заарештували в суді. Про це пише «Sabah».

38-річний Олексій Навроцький, викладач економіки в районі Аланії, убив двох своїх дітей 4 та 6 років, перерізавши їм горло, а потім спробував убити свою дружину.

Українця затримали наряди поліції.

Навроцького перевели до суду після того, як його показання взяли з перекладачем у відділку поліції, його заарештували черговим судом за умисне вбивство та посадили до в’язниці.

Інцидент стався близько 08:30 год ранку в квартирі. Українка Ю. Н. зазначила, що її чоловік зарізав її дітей ножем і попросила допомоги у оточуючих.

Громадяни повідомили про ситуацію в центр екстреної допомоги «112».

За повідомленням на місце події були направлені поліція та медики.

Медичні бригади, які прибули на місце події, встановили, що 6-річна дівчинка Т. Н. та її 4-річний брат К. Н. загинули.

Батька, 38-річного Олексія Навроцького, який є викладачем економіки, затримала поліція.

З’ясувалося, що мати Ю. Н. втекла від чоловіка, який хотів її вбити, вслід за дітьми.

Довідково: Олексій Навроцький народився 31 серпня 1984 р. у м. Харків.

У 2006 р. з відзнакою закінчив навчання в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна за спеціальністю «банківська справа». Кандидат економічних наук. 

З 2006 р. по 2010 р. аспірант Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. У 2010 р. успішно захистив кандидатську дисертацію на тему «Механізм реалізації регуляторної політики держави на ринку нерухомості України».

З 2009 р. по 2014 р. працював в Апараті Верховної Ради України на посаді помічника-консультанта народного депутата України.

З 2011 р. працює доцентом кафедри міжнародного права Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (за сумісництвом).

У 2012–2013 рр. консультант з питань медичної реформи Міжнародного благодійного фонду «Фонд економічних реформ в Україні», керівник національного проекту «Вчасна допомога» у Державному агентстві з інвестицій та управління національними проектами України (за сумісництвом).

З жовтня 2015 року — доцент кафедри економіки та менеджменту Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна

На сайті навчального закладу описано, що Олексій Навроцький є проректором з науково-педагогічної роботи, доктором юридичних наук, доцентом.

У 2006 році був обраний депутатом Харківської районної ради Харківської області V скликання. У 2010 році був обраний депутатом Харківської районної ради Харківської області VІ скликання. У листопаді 2015 року обраний депутатом Харківської міської ради 7 скликання. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також