Українці скаржаться на пробеми з заходом у "Приват24": що сталося

444-1-696x359
444-1-696x359

У роботі ПриватБанку трапився збій. Зокрема, деякі користувачі не можуть скористатися сервісом «Приват 24». Про це свідчить сайт "Приват 24", інформує «OBOZREVATEL».

Онлайн-банкінг при спробі авторизуватись на сайті відображає помилку 500 Internal Server Error (вказує на те, що сервер зіткнувся з несподіваною проблемою, яка завадила йому виконати запит).

Водночас, клієнти «ПриватБанку» відзначають, що мобільний додаток сервісу працює без проблем.

Також деякі користувачі відзначали, що їм вдалося зайти в «Приват24» не напряму, а за допомогою інших посилань. Наприклад, цього.

Представники «ПриватБанку» в коментарі виданню підтвердили, що технічних труднощів зі входом у систему немає. У клієнтській підтримці порекомендували користувачам, у яких виникли проблеми, видалити кеш і куки в браузері. Після цього потрібно спробувати авторизуватися ще раз.

Сайт відображає помилку 500 Internal Server Error

Нагадаємо, що раніше «ПриватБанк» попереджав, що в ніч на суботу, 4 вересня, призупинить свою роботу. Зокрема, клієнти не могли здійснювати фінансові операції з 1:00 до 6:00 години ранку.

Тоді тимчасово не працювали транзакції по картках, «Приват24» для фізосіб та бізнесу, LiqPay, мережа банкоматів, терміналів та POS-терміналів.

varta1.com.ua: Новини