Українці зможуть анонімно та оперативно повідомляти патрульних про закладчиків наркотиків (ВІДЕО)

Запрацював чат-бот від патрульної поліції, який викриватиме збут наркотиків по всій країні. «DrugHunters» (Мисливці за наркотиками) https://t.me/drughunters_ukraine_bot — офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері «Telegram». З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників, — повідомили «Варта1» у Патрульній поліції Львівської області.

Скористатись чат-ботом можуть усі громадяни у тих містах, де працює патрульна поліція.

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму https://t.me/drughunters_ukraine_bot у своєму «Telegram» і розпочати діалог.

Після старту розмови потрібно вказати такі деталі:


  • населений пункт"

  • адресу, за якою побачили потенційного зловмисника"

  • опис місця, де на думку заявника може бути закладка (труби, клумба, лавочка).


А для того, щоб правоохоронці швидше виявили закладку, надішліть геолокацію й додайте фото/відеоматеріали.


Після отримання повідомлення про знахідку або ймовірного закладника, патрульні виїжджатимуть на місце і перевірятимуть інформацію.

«Долучайтеся до важливої справи — повідомляйте про відомі вам випадки розповсюдження наркотиків. Зробимо наші міста безпечними разом», — наголошують у поліції.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpatrolpolice.gov.ua%2Fvideos%2F583484016190631%2F&show_text=false&width=560&t=0

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також