Умєров зробив заяву після призначення міністром оборони: «Наш план - перемога, без жодних обговорень»

Міністерство «зробить усе для захисту та забезпечення всіх наших людей»

Рустем Умєров /фото ФБ

Новий міністр оборони України Рустем Умєров прокоментував своє призначення.

У середу, 6 вересня, Умєров написав у Facebook, що нова посада — водночас виклик для нього і обов’язок «як громадянина і гідного сина свого народу».

«Наша головна мета — перемога. Зроблю все від себе можливе та неможливе для перемоги України — коли ми звільнимо кожен сантиметр нашої країни та кожну нашу людину.

Тих, хто, на жаль, тимчасово в полоні — обов’язково повернемо.  Всіх — дітей, військовополонених, політв’язнів, цивільних. Повернемо нормальне та гідне життя в українські міста, які на жаль тимчасово окуповані», наголосив  Рустем Умєров.

Новий міністр наголосив, що спротив однієї людини — це спротив усієї країни, а за кожним захисником стоїть 42 мільйони українців і міністерство, яке «зробить усе для захисту та забезпечення всіх наших людей». Він додав, що українці, їхнє життя та гідність є найвищою цінністю та пріоритетом уряду.

Читайте також: Верховна Рада призначила Умєрова міністром оборони України.

«Україна сьогодні — це вільні люди вільного світу, які захищають фундаментальні цінності демократії та прав людини. Ми воюємо за це! І наш план — перемога! Без жодних відтінків та обговорень» зазначив Умєров.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий