Уродженець Львівщини хотів покинути країну за 3000 гривень

Його затримали

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

 

Прикордонники не пропустили чоловіка, який не мав законних підстав для виїзду за кордон в умовах воєнного стану. Окрім того, він накагався дати неправомірну вигоду — 3000 гривень. Про цей випадок повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Повідомляється, що днями прикордонники Волинського загону задокументували черговий факт надання громадянином неправомірної вигоди.

«42-річний уродженець Львівщини автомобілем слідував до Польщі через пункт пропуску «Устилуг». Під час паспортного контролю інспектор з'ясував, що у чоловіка не має законних підстав для виїзду за кордон в умовах воєнного стану. Отримавши рішення про відмову у пропуску, громадянин запропонував прикордоннику неправомірну вигоду в розмірі три тисячі гривень, аби безперешкодно виїхати з України», - йдеться у повідомленні.

Інспектор від коштів відмовився, про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі» прикордонники повідомили співробітників Нацполіції.

Читайте також: ДБР провело обшуки на іспанській віллі колишнього військкома Одеси (ВІДЕО, ФОТО)

Виїзд за кордон чоловіків у віці від 18 до 60 років та жінок-військовослужбовців під час дії воєнного стану в Україні заборонена.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена