Успішна операція ГУР: росія позбулася ще одного Су-34

Подробиці успішної операції ГУР

Фото ілюстративне

В ніч на 4 січня на аеродромі «Шагол» у рф в Челябінську згорів винищувач-бомбардувальник «Су-34». За успішною операцією стоїть ГУР.

Про це пише  РБК-Україна з посиланням на власні джерела в спецслужбах.

«В ніч на 4 січня на аеродромі »Шагол« у російському Челябінську згорів винищувач-бомбардувальник Су-34. Це операція ГУР (Головного управління розвідки Міноборони України - ред.)», - розповіло джерело виданню.

Характеристики Су-34

Винищувач Су-34 (за кодифікацією НАТО Fullback - «захисник») - радянський і російський багатофункціональний винищувач-бомбардувальник.

Сконструйований для здійснення точних ракетно-бомбових ударів по наземних цілях противника в оперативній і тактичній глибині, а також для ураження повітряних цілей противника. Може розвивати швидкість до 1,9 тисячі км/год на висоті до 14,6 км. Літак може завдавати ударів на віддаленні 150-600 км від лінії зіткнення.

Для довідки: аеродром «Шагол» - це військовий аеродром в поблизу російського міста Челябінськ. На аеродромі базується 108-й тренувальний авіаполк Челябінського авіаційного училища та 2-й змішаний авіаполк 21-ої змішаної авіадивізії ПКС ЗС РФ.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також