Увага! Інформація для переселенців, які прибувають евакуаційними потягами

Переселенців будуть роззосереджувати в населених пунктах області

фото: Павло Паламарчук/1zahid

Станом на сьогоднішній день, у Львові організовано довезення людей, які прибувають евакуаційними потягами, на «Арену Львів» (де допомагають знайти тимчасовий притулок), до центрів гуманітарної допомоги, а також до кордону автобусами, які чекають біля Головного залізничного вокзалу.

Як повідомляє Львівська ОДА, ідентична локація облаштовується зараз на Приміському вокзалі для розвантаження залізничного вокзалу і роззосередження переселенців області.

Можливо це будуть міста Дрогобич, Стрий, Самбір і напрямок міста Золочева, Буська або Красного. Разом із Укрзалізницею працюємо в тому напрямку для того, щоб люди могли поселятися не тільки у Львові, а й в інших районах області.

«Також наголошуємо, що переселенців розвозять і під час комендантської години.  Приватними авто під час комендантської години пересуватися заборонено», — зазначається у повідомленні.

Як повідомив на своїй сторінці у «Facebook» голова Львівської ОДА Максим Козицький, евакуаційні потяги, які прибувають у Львів, відтепер зупиняються і на станції «Підзамче».

«Звертаю увагу вимушено переміщених наших земляків, які зараз прямують до Львова. Головний залізничний вокзал надалі переповнений. Щоб розвантажити територію та не утворювати скупчення людей, ми організували зупинку на станції «Підзамче».

Там є правоохоронці і рятувальники, пункт обігріву та кімната матері й дитини. Необхідну інформацію можна отримати від волонтерів», — повідомляє Козицький.

Від початку війни на Львівщині розселили понад 110 тисяч людей. Наразі, маємо ще 18 тисяч облаштованих місць.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також