Увага! Інформація для власників автомобілів, які паркуються на вулицях Львова

Дані про наявність вільних місць на автостоянках міста

Фото: Твоє місто

У Львові упродовж останніх двох тижнів значно зросла кількість автомобілів, зокрема і тих, які припарковані на вулицях у різних районах міста.

Як наголошують в управлінні вуличної інфраструктури ЛМР, хаотичне паркування у місті створює незручності для проїзду громадського транспорту та екстрених служб. Відтак, усіх водіїв просять паркувати свої авто у відведених для цього місцях, а неправильно припарковані автомобілі будуть евакуйовувати. Станом на сьогодні більшість платних парковок з охороною мають вільні місця.

«Станом на сьогодні, маємо багато вільних місць на стоянках. Тому закликаємо гостей Львова, за можливості, користуватися стоянками для довготермінового зберігання автомобілів, та не залишати авто у місцях, де це створює перешкоди для руху транспорту.

Зокрема, на перехресті вул. Наукова-Княгині Ольги є 20 вільних місць, на вул. Роксоляни, 43 є 30 вільних місць і на вул. Вернадського (біля будинку на вул. Стрийська, 195) є 60 вільних місць. Це платні стоянки з охороною.

На більшості інших автостоянок також є вільні місця, тож закликаємо знайти стоянку найближчу до свого місця проживання і скористатися нею», — повідомляють в управлінні вуличної інфраструктури ЛМР.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також