Увага! На Львівщині 14 та 15 грудня відбудеться тимчасове закриття руху на двох ділянках автомобільних доріг

Схеми об’їзду

фото ілюстративне з відкритих джерел

Служба автомобільних доріг у Львівській області  попереджає про тимчасове закриття руху 14 грудня на автомобільній дорозі М-06-07 Київ – Чоп (Східний під’їзд до міста Львова) у Малехові та 15 грудня через мостовий перехід через річку Західний Буг поблизу с. Гайок на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

14 грудня з 11:00 до 15:00 буде проводитися випробування на міцність відремонтованої споруди у Малехові на автомобільній дорозі М-06-07 Київ – Чоп (Східний під’їзд до міста Львова) у Малехові.

«Така процедура необхідна для введення об’єкта в експлуатацію. У зв’язку із цим на 4 години закриємо проїзд транспорту на Східному під’їзді до міста Львова», зазначається у повідомленні.

Об’їзд закритої ділянки здійснюватиметься через кільцеву дорогу міста Львова. Для легкового транспорту діятиме ще один альтернативний маршрут через населені пункти Дубляни та Великі Грибовичі.

Нагадаємо, 1 листопада 2023 року відкрили рух для автомобільного транспорту відремонтованим мостом через річку Малехівка у Малехові.

Відповідно до проєкту розширили споруду до 19,2 метрів і влаштували дві смуги в одному напрямку. А також з обох сторін влаштували підходи до переправи.

15 грудня буде перекрито рух автомобільного транспорту через мостовий перехід через річку Західний Буг поблизу с. Гайок на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк. Тимчасові обмеження триватимуть орієнтовно з 11:00 до 16:00 години.

Місце на карті: bit.ly/bug_bridge

Буде проводитися випробування на міцність відремонтованої переправи для подальшого введення її в експлуатацію.

Схема об'їзду відбуватиметься відповідно до маршруту:

М-06 Київ – Чоп по ділянці Малі Підліски - Буськ,

Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ - Перемишляни по ділянці Буськ - Лопатин,

Читайте також: у Львові до відновлення роботи зв’язку «Київстар», контролери не штрафуватимуть пасажирів громадського транспорту.

Т-14-10 Броди - Червоноград по ділянці Лопатин - Радехів та у зворотному напрямку.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також