Увага! На Львівщині поліція шукає водія авто, який збив пішохода і втік

Прохання зголоситися свідків ДТП

На Львівщині правоохоронці просять зголоситись очевидців ДТП з постраждалим. Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

«Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановили водія-винуватця наїзду на пішохода, що стався 7 січня близько 22.30 на вулиці Перемишльській у місті Городок, а також розшукати автомобіль, яким було скоєно наїзд, просимо зголоситись на оперативну лінію 102», - йдеться у дописі.

Правоохоронці попередньо встановили, що невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 29-річного місцевого жителя, який внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Водій з місця автопригоди втік.

За фактом слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: У ДТП на автодорозі «Київ - Чоп» на Львівщині постраждало вісім людей (ФОТО)

Правоохоронці вживають заходів для розшуку автомобіля, яким було скоєно наїзд та встановлення особи водія-втікача.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена