Увага! Попередження для всіх власників авто, які паркуються на вулицях міста

Якщо авто заважатиме проїзду спецтехніки, його можуть пошкодити

Ілюстрація: ДСНС

Управління безпеки Львівської міської ради оприлюднило звернення до львів’ян, гостей міста, а також власників закладів та місць прихистку для вимушених переселенців.

Звернення надаємо повнотекстово.

«В Україні триває війна. Прохання до власників автомобілів – не кидати на дорозі і не паркувати їх в хаотичному порядку! Якщо автомобіль заважатиме проїзду спецтехніки (автомобілям швидкої допомоги, поліції, служби надзвичайних ситуації, іншим екстреним та оперативним службам та військовим), він може бути пошкоджений або навіть приведений у непридатний для подальшої експлуатації стан. При цьому, страхова компанія, посилаючись на обставини форс-мажору, не виплачуватиме вам жодних коштів.

В екстрених випадках Управлінням безпеки може бути прийнято рішення про евакуацію автомобіля на вул. Конюшинну, 13 на арештмайданчик ГУНП у Львівській області (локація даної вулиці — кінець вул. Городоцької, при виїзді з міста Львова). Врахуйте, що автомобіль може невідкладно знадобитись, а на місці паркування він може бути відсутній.

Власників/керівників/адміністраторів готелів, хостелів, місць прихистку для вимушених переселенців просимо роз’яснювати правила паркування гостям міста Львова.

Просимо відповідально поставитись до даного повідомлення та поставити автомобілі так, щоби вони не заважали та не утруднювали проїзд».

Фото: ЛМР

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий