Увага розшук: на Львівщині розшукують водія, який збив людину і кинув помирати посеред дороги

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції

Автопригода сталася в неділю, 20 лютого, близько 02:00 год, на автодорозі «Нижанковичі–Добромиль–Хирів–Самбір–Дрогобич», між селами Городовичі та Слохині, у Самбірському районі. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 45-річного мешканця одного з сіл району та втік з місця події.

Внаслідок ДТП, пішохід отримав важкі травми та був госпіталізований до лікарні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановлюють особу водія, який скоїв ДТП, та місце знаходження автомобіля.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію «102» або у найближчий підрозділ поліції, — звертаються поліцейські.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також