Увага розшук: пацієнт львівської лікарні потребує пошуку родичів

Прохання допомогти знайти рідних

Львівські лікарі просять допомогти знайти родичів їхнього пацієнта, 80-річного Калугіна Анатолія Миколайовича. Про це повідомили на сторінці Першого медичного об’єднання Львова.

«Наш пацієнт розшукує родичів у Вінницькій та Київській областях. Калугін Анатолій Миколайович, 1942 року народження. Чоловік родом з Вінничини, міста Ладижин, Гайсинського району. Проте вже більше сорока років проживає у Слов’янську. Один з небагатьох, кого пам’ятає Анатолій — двоюрідний брат Василь, який досі може проживати у Вінницькій області», — йдеться у дописі.

До Лікарні Святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова Анатолій прибув евакуаційним потягом й зараз перебуває у відділенні травматології та ортопедії.

Травмувався чоловік минулого тижня — їхав на велосипеді по продукти, не впорався з керуванням і впав.

Діагноз — перелом шийки стегна. Небайдужі люди привезли його у місцеву лікарню, а вже з неї його доправили спочатку в Дніпро, потім до Львова.

У Слов’янську в Анатолія лишилася прикута до ліжка дружина, яка потребує цілодобового догляду.

Чоловік дуже сподівається повернутися додому. А ще дуже хоче знайти рідних.

«З усіма, хто може знати щось про близьких Анатолія, ми поділимося його контактними даними. А інтернет-спільноту просимо поширити цю інформацію, аби чоловік якнайшвидше віднайшов рідних», — додали в лікарні.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена