Увага, розшук! Поліція Львівщини шукає водія авто, який збив на смерть пішохода і втік

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію «102»

Фото ілюстративне

Правоохоронці Львівської області розшукують водія, який скоїв смертельний наїзд на пішохода та втік з місця ДТП. Про це 21 березня повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася 20 березня вночі у селі Вовчатичі Стрийського району Львівщини.

«Невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 68-річного місцевого мешканця та поїхав з місця події. Внаслідок ДТП літній чоловік від отриманих травм помер на місці події», - встановили попередньо в поліції.

За фактом слідчі Стрийського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

«Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції», - закликають правоохоронці.

Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановлюють особу водія, який скоїв ДТП, та місце знаходження автомобіля.

Читайте також: у Львові небайдужі оприлюднили відео, як водії автобуса одного маршруту щодня порушують ПДР (ВІДЕО)

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена