Увага розшук: у Дніпрі солдат-строковик розстріляв чотирьох людей (ФОТО, ВІДЕО)

Військовослужбовець перебуває в розшуку!

Фото МВС України

Сьогодні, 27 січня, о 03 год 40 хв, на території Південного машинобудівного заводу «Южмаш» у Дніпрі сталася трагедія. Про це повідомляє МВС України. 

«Військовослужбовець Національної гвардії України, солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович, 2001 р. н., з Одеської області під час видачі зброї з невстановлених причин, пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення», — йдеться у повідомленні. 

Під час надання медичної допомоги померла жінка-військовослужбовець НГУ, яка також отримала вогнепальні поранення.

У місті введено поліцейську операцію «Сирена». За тривогою піднятий особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної Гвардії. Мотиви скоєного злочину поки не відомі.

На місце події терміново виїхав командуючий Національної Гвардії генерал полковник Микола Балан. 

Військовий перебуває в розшуку: 

Фото: МВС України


За даними місцевого видання «Інформатор», 20-річний строковик зайшов до збройової кімнати, забрав автомат АК-47 та патрони, почав стрілянину у своїх колег по службі. На той момент у караульному приміщенні було близько 22 солдатів. Двоє з них вибігли надвір і викликали поліцію та «швидку».

Фото: "Інформатор"

Його досі не знайшли. Востаннє солдата бачили на вулиці Макарова, біля ракетно-космічного коледжу.


Був одягнений у камуфляжну форму і під нею може ховати автомат. 

За останньою інформацією, військовий все ще перебуває на території заводу ЮМЗ. Територія підприємства оточена периметром екіпажами патрульної поліції. Також працює спецзагін «ТОР».

Люди, які приїхали на зміну на роботу, не можуть пройти на завод. На територію підприємства нікого не пускають — там працюють судмедексперти, криміналісти та оперативники.


varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також